Heirolin Rolf ja Cristina Moborg ovat tyytyväisiä Krossi­keskuksen uusittuun julkisivuun ja paikoitusjärjestelyihin.


Vuonna 1991 Littoisissa perustettu keittiötarvikkeita myyvä Heirol päätti avata oman myymälän Krossiin samassa yhteydessä, kun Krossikeskuksen remontti valmistui.


Kun Krossikeskuksen mittava remontti viime vuoden elokuussa valmistui, nähtiin keittiötarvikkeita valmistavassa Heirol Oy:ssä mahdollisuus uuteen.

Toimitusjohtaja Rolf Moborgin mukaan vilinä alueella on kasvanut parin viimeisen vuoden aikana niin merkittävästi, ettei aiemmin Kaarinassa tukku- ja verkkokauppaan panostanut yritys enää voinut olla avaamatta myös omaa myymäläänsä Turku–Helsinki-moottoritien varteen.

– Varsinkin Lidlin avaamisen jälkeen sen oikein huomasi, miten paljon enemmän ihmisiä alkoi liikkua Krossikeskuksessa. Nyt vielä kun remontin yhteydessä paikoitustila ja julkisivu ovat tätä päivää, oli myymälän avaaminen looginen ratkaisu, hän kertoo.

Leivontakausi näkyy myymälässä

Myymälässä Heirol esittelee koko kattauksen laadukkaasta keittiötarvikevalikoimastaan. Esillepano tehdään sesonkien mukaan, ja koska kevään leivontakausi on jo aivan ovella, näkyy se myös sisään astuttaessa.

– Samat keittiötarvikkeet ovat aina saatavissa myymälästä, mutta esillepano ja painotukset vaihtuvat hieman kausittain. Nyt kun grillikausi on kohta ovella, on luonnollista, että grillaukseen tarkoitetut välineet ovat hyvin esillä, Moborg kertaa.

Ruoanlaitosta perheen yhteinen harrastus

Ennen kaikkea hän kehottaa ihmisiä panostamaan ruoanlaittoon perheen yhteisenä harrastuksena. Päivällisen ei tarvitse olla vain pikapala töiden jälkeen, vaan se voi Moborgin mukaan olla mahdollisuus koko perheen yhteiseen harrastukseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen.

– Jos vertaa vaikka siihen, että hakisi valmisruokaa koko perheelle niin itse tekemällä
säästää sekä rahaa että aikaa. Ja kaiken sen lisäksi saa vielä enemmän yhdessäoloaikaa koko perheelle. Se on varsinkin näinä päivinä tärkeää, kun harrastukset ja työt vievät paljon aikaa päivistä.