Kartta Krossin keskeisestä sijainnista satamiin, lentokenttiin, valtateihin ja kaupunkeihin nähden.

Krossin yritysalue on logistisesti loistava

Kaarinan Krossi on noin 350 yrityksen ja 2200 työntekijän vireä keskittymä E18-moottoritien kuutosliittymässä Turun naapurissa. Alue on kehittynyt parin vuosikymmenen aikana monipuoliseksi yritysalueeksi, jossa on tuotannollisen toiminnan osaajia, tukkukauppaa ja yrityspalveluja. Krossi on samalla sekä kuluttajille sopiva että yrityksiä palveleva: alue tarjoaa ihmisen kokoisia kauppoja, asiantuntevaa palvelua ja verkostoja ihanteellisella sijainnilla.

  • Rakentamisen ja sisustamisen liikkeitä ja palveluja
  • Puutarha-alan liikkeitä ja palveluja
  • Autoilu- ja veneilyliikkeitä ja -palveluja
  • Teollisuutta ja tukkukauppaa
  • Valmistavaa teollisuutta
  • Erikoiskauppoja ja tukkuliikkeitä

Liikenneyhteydet Krossiin

Krossissa asioi vaivattomasti autoillen, sillä se sijaitsee Kaarinantien ja E18-moottoritien risteyksessä, liittymässä 6. Pysäköintitilaa löytyy liiketilojen edustoilta runsaasti.

Linja-autolla Krossiin pääsee Fölin linjalla K1. Se kulkee alueen läpi Krossinkatua ja Kaarinantietä. Krossin pysäkkien numerot ovat 6067 ja 6066. Katso reitti ja aikataulut Fölistä.

Yritystontit ja toimitilat Krossissa

Alueen sijainti viiden minuutin päässä Turun keskustasta, välittömästi moottoritien liittymässä 6 antaa yrityksellesi vahvan sijaintiedun. Krossin monipuolinen yritysrakenne tukee yrityksesi toimintaa.

Krossi kasvaa ja sen kehittäminen rakentuu nykyiselle ydinosaamiselle ja vahvalle perusyrityskannalle. Tavoitteena on vahvistaa nykyisiä liiketoiminta-alueita ja lisätä tulevaisuudessa tonttitarjontaa Raadelman suuntaan sekä Krossin pohjoispuolelle moottoritien varteen. Alueen kasvaessa tarvetta on yritysten tukipalveluille ja työntekijöille suunnatuille palveluille, kuten esimerkiksi kahvilalle, lounaspaikalle, apteekille sekä erilaisille liike-elämän palveluille.