Kartta Krossin keskeisestä sijainnista satamiin, lentokenttiin, valtateihin ja kaupunkeihin nähden.

Krossin yritysalue on logistisesti loistava

Kaarinan Krossi on liki 300 yrityksen ja 2000 työntekijän vireä keskittymä E18-moottoritien kuutosliittymässä Turun naapurissa. Alue on kehittynyt parin vuosikymmenen aikana monipuoliseksi yritysalueeksi, jossa on tuotannollisen toiminnan osaajia, tukkukauppaa ja yrityspalveluita. Krossi on kuluttajille sopiva ja yrityksiä palveleva. Krossi tarjoaa ihmisen kokoisia kauppoja, ystävällistä palvelua ja verkostoja.

  • Rakentamisen, sisustamisen ja puutarha-alan liikkeitä ja palveluja
  • Autoilu- ja veneilyliikkeitä ja -palveluja
  • Teollisuutta ja tukkukauppaa
  • Valmistavaa teollisuutta
  • Erikoiskauppoja ja tukkuliikkeitä

Yritystontit ja toimitilat Krossissa

 Alueen sijainti viiden minuutin päässä Turun keskustasta, välittömästi moottoritien liittymässä 6 antaa yrityksellesi vahvan sijaintiedun. Krossin monipuolinen yritysrakenne tukee yrityksesi toimintaa.

Krossi kasvaa ja sen kehittäminen rakentuu nykyiselle ydinosaamiselle ja vahvalle perusyrityskannalle. Tavoitteena on vahvistaa nykyisiä liiketoiminta-alueita ja lisätä tulevaisuudessa tonttitarjontaa Raadelman suuntaan sekä Krossin pohjoispuolelle moottoritien varteen. Alueen kasvaessa tarvetta on yritysten tukipalveluille ja työntekijöille suunnatuille palveluille, kuten esimerkiksi kahvilalle, lounaspaikalle, apteekille sekä erilaisille liike-elämän palveluille. 

Liikenneyhteydet Krossiin

Linja-autolinja K1 kulkee Krossin alueen läpi Krossinkatua ja Kaarinantietä. Krossin pysäkkien numerot ovat 6067 ja 6066. Katso reitti ja aikataulut Fölistä.