Saunapisteen yrittäjät Maija ja Juhani Hämäläinen tietävät 20 vuoden kokemuksella, miten saunasta saa irti parhaat löylyt. Yritys toimittaa pääasiassa laitoskiukaita kylpylöihin ja uimahalleihin, mutta myös kotisaunojat saavat nauttia Saunapisteen kiukaiden ja kiuaskivien lämmöstä. Saunapisteen kotimaisia tuotteita myydään maanlaajuisesti.

Nyt Saunapiste painottaa toimintansa tilausmyyntiin ja lopettaa Krossissa sijaitsevan myymälänsä. Varasto myydään tyhjäksi Krossin Kevättuuletuksessa. Valikoimassa on perinteisten sähkö- ja puukiukaiden lisäksi erikoismuotoiltuja laavukiukaita sekä saunatarvikkeita ja lahjatavaroita.

Kivillä on väliä

”Tyypillisesti löylyistä halutaan kosteat. Pelkkä hyvä kiuas ei riitä, vaan yksityishenkilönkin kannattaisi panostaa kiviin, sillä niistähän lämpö lähtee”, Maija suosittelee.

Saunapisteen KERKES-merkkiset kiuaskivet kestävät kulutusta, ja niillä on viiden vuoden takuu. Keraamiset kivet on valmistettu suomalaisena käsityönä ja poltettu 300-asteisessa uunissa. KERKES-kivet ovat täysin puhtaita, eikä niistä lähde päästöjä.

Kivissä on myös huomioitu kiuastyyppi. Sähkökiukaan kivissä ei ole teräviä osia, joten vastukset pysyvät ehjinä. Puukiukaassa kannattaa suosia pyöreää mallia, jolloin ilma kiertää paremmin.
Varastontyhjennys Krossin Kevättuuletuksessa osoitteessa Niemeläntie 3F.