Upouusi Motonet Kaarina avaa ovensa asiak­kaille aivan näinä päivinä. Tavaratalon yhteydessä­ aloittavan korjaamo J & J Kaarinan yrittäjille yhteistyö ison talon kanssa tuo tukea ja turvaa.


Kaarinan Krossin yritysten lukumäärä kasvaa yhdellä suurella toimijalla, kun Kaarinantien ja E18-moottoritien kulmaan rakentunut Motonet-tavaratalo avautuu 14.4., juuri sopivasti Krossin Kevättuuletuksen alla.

Autoilijan palvelukeskuksen yhteydessä toimivat Motonet-tavaratalo, Motonet-korjaamo, Motomaatti-palvelupiste ja autonpesukatos Motopesu. Kokonaisuus työllistää 25 kokoaikaista työntekijää sekä muutamia osa-aikaisia.

Krossi liikepaikkana ihanteellinen

”Motonetin Kaarinan tavaratalo on erinomaisella liikepaikalla Krossin yritysalueella. Kaarinassa ja sen lähialueilla on paljon harrastavia tee-se-itse -ihmisiä, joita pystymme palvelemaan monipuolisesti”, kertoo Motonet Kaarinan tavaratalopäällikkö Jaakko Virtanen.

”Ohitse liikkuu myös paljon saaristoon mökille ja veneilemään menijöitä, joille pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman tarvikkeita kalastukseen ja veneilyyn”, hän jatkaa.

Korjaamoyrittäjät valmiina vilkkaaseen kevääseen

Tavaratalon tärkeä oheispalvelu on Motonet-korjaamo, josta Krossissa vastuun ovat ottaneet yrittäjät Johanna Helle ja Janne Metsämäki. Korjaamo J & J Kaarina Oy tekee mm. henkilö- ja pakettiautoihin määräaikais- ja vuosihuollot sekä öljynvaihdot ajoneuvon merkkiin tai ikään katsomatta.

Tuoreet yrittäjät arvostavat yhteistyötä Motonetin kanssa. ”Toimiminen ison tavaratalon rinnalla tuo lisäksi meille hyvää näkyvyyttä,” arvioi Janne.

Kevät ja kesä on autohuoltojen sesonkiaikaa, joten tekemistä on korjaamolla odotettavissa paljon. Johanna ja Janne eivät kuitenkaan työtä pelkää: ”Innolla odotetaan!”, kuuluu iloinen ja varma vastaus, kun heiltä tiedustelee millaisia fiiliksiä korjaamon lähestyvät avajaiset herättävät.

Motonet-tavaratalo ja korjaamo J & J Kaarina toivottavat kaikki uudet asiakkaat tervetulleeksi osoitteessa Varastomiehenkatu 6.