Puutarhan, puiston ja metsän hoitoon tarkoitetut pienkoneet ovat laajasti edustettuina Krossin Sporttikoneessa. Lisäksi tarjolla on käytettyjä koneita, paljon varaosia ja asiantuntevaa korjauspalvelua.

Sporttikone on varsinaissuomalainen perheyritys ja monipuolinen täyden palvelun pienkone- ja vapaa-ajanliike, jolla on myymälät Someron ja Salon keskustoissa sekä Kaarinan Krossissa. Krossissa Sporttikone on toiminut jo muutaman vuoden.

”Myymälän sijainti on loistava niin paikallisten kuin mökkiläisten ja lomailijoiden palvelemiseen. Yhteydet Turkuun, saaristoon ja muuallekin maahan ovat loistavat. Asiakkainamme ovat niin kuluttajat kuin kunnat, seurakunnat, taloyhtiöt ja yritykset. Kaikki ovat löytäneet meidät hyvin”, kertoo myymäläpäällikkö Isto Aaltonen.

Pienkoneiden huolto ja varaosat Krossista

Krossin Sporttikoneen yhteydessä toimii myös pienkonehuolto, joka huoltaa ja korjaa leikkurit, moottorisahat, trimmerit, aggregaatit sekä muut pienkoneet. Omatoimisille huoltajille Sporttikoneella on tarjolla erittäin laaja pienkoneiden varaosavarasto.

”Hihnat, nippelit ja muut varaosat löytyvät lähes aina suoraan hyllystä. Helpoiten varaosat toki löytyvät myymiimme merkkikoneisiin”, tarkentaa Isto.

Sporttikoneen päämerkkeinä ovat Husqvarna, Stiga, Stihl, Klippo sekä Viking ja Polaris. Näistä lähes jokainen malli on myös nähtävissä näyttelyhallissa. Koneet myydään Iston mukaan aina valmiiksi koottuina ja testattuina eli ne ovat heti käyttövalmiita.

Sporttikoneella on myynnissä myös jonkin verran vaihtokoneita. Nyt keväällä myyntiin tuli lisäksi entistä laajempi Polariksen mönkijämallisto. Isto toivottaakin kiinnostuneet testaamaan mönkijöitä paikan päälle ja tutustumaan samalla kertaa pienkoneiden jopa yllättävän laajaan valikoimaan. Hallimestarinkatu 4