Viimeisen vuoden aikana Krossin omaksi yrityspaikakseen on valinnut jälleen joukko yrityksiä. Uusien yritysten myötä Krossin palvelutarjonta monipuolistui entisestään. Kevättuuletus tarjoaa mainion tilaisuuden uusiin paikallisiin toimijoihin tutustumiseen.

Leipomo Krossi

Vuosi sitten Junnilan leipomo sai uudet yrittäjät, jolloin nimi muutettiin alueen nimen mukaiseksi Leipomo Krossiksi. Leipomo jatkaa samojen maistuvien tuotteiden valmistusta kuin ennenkin. Leipomo Krossi panostaa hyviin raaka-aineisiin ja perinteikkäisiin leivontatapoihin. Leipomossa on käytössä oman luomutilan viljaa, jota myllytetään itse. Maistuvia kakkuja ja leivonnaisia Leipomo Krossi tekee myös tilauksesta. Automestarinkatu 3

Rengas Turku

Rengas Turku on alueen paikallinen autojen asiantuntija, joka on erikoistunut renkaisiin, vanteisiin ja rengashotellitoimintaan ja palvelee myös autohuollossa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Turussa, Paraisilla ja Salossa sekä nyt Kaarinassa. Rengas Turku toivottaa asiakkaansa tutustumaan laajaan ja edulliseen vanne- ja rengasvalikoimaansa Krossin uuteen myymälään. Automestarinkatu 5

Cool Professional

Cool Professional on lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kylmäalan yritys, joka toteuttaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Kylmätekniikan vahva osaaminen ja järjestelmien kokonaisvaltainen tuntemus ovat yrityksen kulmakivet. Yrityksen tuotevalikoimassa ovat mm. ilmalämpö-, ilma-vesilämpö-, maalämpöpumput, aurinkoenergia, puhallinkonvektorit ja jäähdytyslaitteet pienistä kuluttajille suunnatuista tuotteista suuriin kiinteistötuotteisiin. Niemeläntie 1

Sauna Manager

Sauna Manager Oy on saunojen sekä kylpyhuoneiden suunnitteluun, toteutukseen ja kunnostukseen erikoistunut täyden palvelun liike. Sauna Managerin kautta voi hankkia kaikki kylpyhuoneen ja saunan rakentamiseen tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Tuotteisiin pääsee tutustumaan Sauna Managerin upouudessa myymälässä Krossissa. Hallimestarinkatu 3

Lidl

Lidlin elintarvike- ja päivittäistavaramyymälä paistopisteineen löytyy nyt myös Kaarinan Krossista. Lidl tarjoaa päivittäistavarat kilpailukykyisin hinnoin, iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. Krossin Lidl toivottaa kaikki lähiseudun asukkaat ja tielläliikkujat tervetulleiksi ostoksille. Laasmäenkatu 6

Särmä Kalusteet

Särmä Kalusteet valmistaa yksilöllisiä, toimivia ja kestäviä mittatilauskalusteita koteihin ja julkisiin tiloihin. Yrityksen tuotteissa perinteiset puusepäntaidot ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät moderneihin työmenetelmiin. Särmä Kalusteen puusepänverstas sijaitsee nyt Krossissa. Särmä Kalusteet on osa Taitoasennus Tomi Pyöli yritystä, joka jatkaa edelleen sisustusrakentamisen ammattilaisena. Hallimestarinkatu 3