Kaipaako ruohonleikkurisi huoltoa? Tarvitsetko telineet talon maalaamiseen? Mistä saisi kätevästi laattaleikkurin vuokralle? SB-Rent huoltaa ja vuokraa pienkoneet ja telineet joka lähtöön

Vuonna 2010 perustettu SB-Rent Oy on jo neljän vuoden ajan tarjonnut korjaus- ja vuokrauspalveluitaan yrityksille ja yksityille asiakkaille. SB-Rent toimii pääasiassa Turun seudulla, mutta asiakkaita riittää myös ympäri Suomea. SB-Rentin toiminnan muodostavat pienkoneiden vuokraus, korjaus, sähkölaitteiden huolto ja telineiden vuokraus. SB-Rentin Jouni Virtanen mainitsee, ettei kaikkea kannata hankkia itse, vaan edullisin ratkaisu on ehdottomasti vuokrata osa pienkoneista remontteja ja pihatöitä varten. Tarvittaessa SB-Rentissä varmistetaan, että vuokraaja osaa käyttää vuokralaitteita ja opastaa myös niiden käytössä. Kodin remontointiin tarvittavat työvälineet ovat vuokratuimpia. Esimerkiksi pihalaattoja varten tarkoitetut laattaleikkurit ovat käteviä työkaluja ja ovat aktiivisessa käytössä.  

Ruohonleikkuri kannattaa huoltaa säännöllisesti

Kesän lähestyessä on aika kaivaa ruohonleikkurit varastosta. SB-Rentistä kuitenkin neuvotaan, että koneen öljyt, suodattimet, sytytystulpat ja leikkurin terä on hyvä tarkistaa ennen niiden käyttöönottoa. Virtanen ohjeistaa, että vaativammat korjaukset kannattaa toimittaa aina SB-Rentille huollettavaksi. Huolto on hyvä varata ajoissa, sillä kesällä korjaustöitä riittää jonoksi asti Virtanen muistuttaa.

Yhteistyökumppanit luovat laajan verkoston

Yksi SB-Rentin voimavaroista on sen yhteistyökumppanit. Virtanen kertoo, että varsinkin Turun seudulla, niin pienet, kuin myös isommatkin toimijat käyttävät säännöllisesti SB-Rentin huoltopalveluita. Koneita saattaa tulla sadoittain takuuhuollettavaksi, mikä työllistää Virtasen mukaan erityisesti keväällä. SB-Rent Oy pystyy tarjoamaan työtä myös kesätyölaisille ja työssäoppijoille.

Saman katon alla yhteispeli sujuu mutkattomasti

SB-Rent ja naapurissa oleva Nostorent Oy toimivat hyvässä yhteishengessä saman katon alla. Yhteistyö on niin tiivistä ja mutkatonta, että yritykset ohjailevat toistensa asiakkaitaan toisilleen ja auttavat toisiaan tarvittaessa. Vastaanottotiloissa tunnelma on varsin leppoisa ja iloinen.

Krossin alue on tuttu paikka ja hyvä yrittämiselle

Krossin alue on hyvien liikenneyhteyksien ansiosta sopiva paikka yrittämiselle ja alue on laajasti tunnettu. Lähiseudun tiiviit yhteistyökumppanuudet ovat luoneet Krossista oivan paikan yrittämiselle.