Krossin osaston jäseneksi kannattaa liittyä – yhteistoiminnalla tuloksiin!

Tarjoamme jäsenillemme jo käynnistyneen turvallisuuspalvelun lisäksi yleishyödyllisiä ja rahanarvoisia jäsenetuja! Olemme neuvotelleet sopimukset sekä kiinteistöpalvelu- että jätehuoltoyhtiön kanssa. Yhteismarkkinoinnissa näkyy Krossin logo ja slogan ”Krossikaupalla etuja!”.

Krossin yrittäjäyhdistys on asettanut tavoitteekseen yli sadan alueella toimivan yrityksen jäsenyyden.

Krossin osaston tehtävänä on ajaa alueen yrittäjien yhteistä etua

Krossin osasto tarjoaa jäsenyrityksille uuden kanavan paikalliseen vaikuttamiseen:

• toimii Kaarinan Yrittäjien alajaostona

• tarjoaa suorat yhteydet alueellisiin päättäjiin, oli kyseessä sitten alueen infrastruktuuriin, kuten kaavoitukseen tai liikennejärjestelyihin liittyvä kehityshanke tai esimerkiksi alueen yhteismarkkinointiin liittyvä projekti, jossa tarvitaan tiivistä yhteistyötä yritysten ja viranomaisten kanssa.

• toteuttaa yhteisiä alueellisia palveluita jäsenille (ja myös ei-jäsenille). Lue lisää vasemmalta otsikon ”Jäsenedut” alta.

Palveluja tarjotaan ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille, mutta myös ei-jäsenille, sillä tavoitteena on yhteisprojektien kautta jäsenmäärän jatkuva kasvattaminen.

Tiedotamme aamukahvitilaisuuksissa, sähköpostilla sekä jäsenkirjeellä 2-3 kertaa vuodessa.

Liittämällä voimavaramme yhteen, saamme varmasti hyviä tuloksia aikaan – tuloksia, jotka hyödyttävät sekä alueen yrityksiä, että niiden työntekijöitä.

Kannatusjäsenyys

Halutessasi voit myös kannattaa yhdistyksen toimintaa ns. kannatusjäsenenä, jolloin suorituksen loppusumma on avoin ja vapaasti valittavissa. Merkitsethän tällöin viestikenttään tekstin ulkojäsenen kannatusmaksu.

Lämmin kiitos ja tervetuloa mukaan Krossin yhdistystoimintaan!