Jäsenedut

Jäsenten liittymis- ja vuosimaksuista saatu kertymä on tarkoitus käyttää täysimääräisesti alueen tunnetuksi tekemiseen, yhteiseen markkinointiin sekä alueen sisäisiin hankkeisiin.

Seuraavista palveluista on neuvoteltu jäsenedut Krossin jaoston jäsenille:

Turvallisuuspalvelu

Krossin alueen kiertovartiointi. Kiertovartioinnin tehtävänä on vähentää iltaisin ja öisin ilmenevää asiatonta oleskelua ja ilkivaltaa yritysten piha-alueilla KROSSIssa. Kiertovartiointia suorittaa Turvatiimi Oyj.

Jätehuolto

KROSSIn yrittäjäyhdistys on sopinut SITA Finland Oy:n kanssa yhteistyöstä alueen yritysten jätehuoltokysymysten ratkomiseksi. Koska jokaisen yrityksen jätehuollon tarpeet ovat erilaiset, tarjoamme jäsenillemme ensisijaisesti SITAn maksutonta konsultointipalvelua. Yhteistyö Sita Finlandin kanssa kattaa myös mahdollisuuden järjestää elektroniikkaromun ja huonekalujen keräystempauksia Krossin alueella.

Harjoittelijavälitys

Kaarinan Pajamestarit Ry on seutukunnallinen työpaja, joka tukee valmentautujia työelämään ja arjen hallintaan. Valmentautujia on kaikenikäisiä sekä miehiä että naisia. Heillä on hyvin erilaisia taustoja koulutuksen, työkokemuksen ja elämäntilanteen suhteen.

Harjoittelijavälitys Krossin osaston kanssa toimii siten, että yritys ottaa yhteyttä henkilöstökoordinaattoriin, joka tutustuu työpaikkaan ja tarjottuun työtehtävään, etsii sopivat harjoittelijaehdokkaat, joista yritys valitsee sopivan. Pajamestarit huolehtii harjoitteluun liittyvästä byrokratiasta esim. työvoimatoimiston kanssa ja pitää koko harjoittelujakson ajan yhteyttä harjoittelijaan ja työnantajaan.

Yhteismarkkinointi – kampanjat – Krossikaupalla etuja

Lue tarkemmin ”Markkinointi ja logot” -otsikon alta.